Saturday Schedule

The largest multi-disciplinary South Asian Arts festival outside of South Asia, Masala! Mehndi! Masti! has celebrated annually for 9 years presenting South Asian culture and South Asian inspired culture in a professional, fun and mainstream environment, downtown Toronto (originally at Harbourfront Centre and now at the CNE grounds).

M!M!M! will showcase the greatest talent that Toronto has to offer in Comedy, Dance, Fashion, Film, Literary Arts, Music, Spoken Word, Theatre, Visual Arts and Workshop Seminars.


for detailed programming and artist information!

Below is our Festival Schedule (select day to view full schedule):

Saturday, July 24, 2010

Time Venue Event Performance Genre Duration
12:00pm Bandshell
Park
Food Vendors: Udupi Palace, Chandni Chowk, and more Food 11 hours
12:00pm BLC State Farm Meena Bazaar and Community Lane Bazaar 11 hours
12:00pm BLC Mobilicity Artists’ Walkway: Andrew Adams, Shawn Barry, Kuljit Chahal, Javid J, Parveen Kaur, Vishal Misra, Shelly Sarkar, Ramita Singh, Vicky Talwar, Anu Vittal, and Vicky Vyas Visual Arts 11 hours
12:00pm QE Theatre Crafts of South Asia presented by Royal Ontario Museum Visual Arts 11 hours
12:15 pm BLC Artist
Café Stage
MMM Seniors Desi Idol: senior citizens music competition supported by HRDC, Swar Sadhana and Raheel Raza Music 90 min
12:45pm QE Theatre MMMovies! Boman Irani Retrospective co-presented by Etihad Airways: Khosla Ka Ghosla, Dir: Dibakar Banerjee Film 135 min
1:00pm BLC Art Gallery of Ontario celebrates the Maharaja Exhibition at MMM! Children’s arts & crafts Visual Arts 10 hours
1:15pm Bandshell Stage M!M!M! Bachcha Party featuring various children’s dance showcases Dance 45 min
1:15pm Fountain Room Janice Goveas: readings from original literary works Literary Arts 30 min
2:00pm BLC Artist
Café Stage
Natya Tapasya: Bharatnatyam dance performance Dance 30 min
2:00pm Fountain Room In Conversation with Salman Ahmed: founder of rock band Junoon, UN Goodwill Ambassador, hosted by CBC Radio’s Aparita Bhandari: . Book 7 CD launch: Rock & Roll Jehad Literary Arts 30 min
2:15pm Bandshell
Stage
Destiny Band: Soca, Chutney, R&B, Reggae & Bollywood Indo-Caribbean style! Music 30 min
3:00pm BLC Artist
Café Stage
Aditya Verma: Canada’s own Sarod maestro co-presented by Raag Mala Society of Toronto Music 45 min
3:15pm QE Theatre MMMovies! Boman Irani Retrospective co-presented by Etihad Airways: 3 Idiots, Dir: Rajkumar Hirani, followed by Q&A with Boman Irani Film 160 min
3:15pm Bandshell
Stage
Swar Sadhana Dandia-Raas: An audience participatory event featuring Gujarat’s biggest cultural export Music/Dance 60 min
4:15pm Bandshell Park Talana Blu Cru: join these fantastic percussionists as they work their way through the grounds entertaining you up close Music 15 min
4:15pm Fountain Room Fenulla Jiwani: readings from original literary works Literary Arts 30 min
4:30pm BLC Artist CafĂ© Stage “Derwaza: The Door”: Paromita Kar & Jasmyn Fyffe: collaborative dance showcasing Indian traditional and modern dance Dance 30 min
5:00pm Fountain Room Music Seminar: a panel discussion with Vikas Kohli, DJ Jiten, Jazz Virk & Suzanne D’Mello Seminar 45 min
5:45pm Bandshell Stage MMM Urban Grooves presents Deesha and Jay Deala Music 45 min
6:00pm Fountain Room Vivek Shraya: readings from original literary works Literary Arts 30 min
7:00pm BLC Artist CafĂ© Stage MMM Devis & Divas: Bageshree Vaze Canada’s own desi diva Music 30 min
7:00pm Fountain Room In Conversation with Suzanne D’Mello: Bollywood playback singer of Slumdog Millionaire, Ghajini, Singh Is King fame, hosted by Vikas Kohli of Fatlabs Music/Dance 45 min
7:30pm Bandshell Stage Toronto Tabla Ensemble: MMM’s first ever headliners in 2001 return with Chhandam Dance Company Music/Dance 45 min
7:45pm QE Theatre MMMovies! Boman Irani Retrospective: In Conversation with Boman Irani hosted by OMNI TV’s Bollywood Boulevard host Mohit Rajhans: up close and personal with Bollywood’s colossally talented actor in this talk show style event Film 60 min
8:00pm BLC Artist
Café Stage
MMM Chillout: feat Mandippal, Rekha Patel, Richard Wilson (UAE), Hanif Shariff (Montreal), Husein Madhavji A diverse range of musical talent presented cabaret style Music 105 min
8:00pm Fountain Room Sheniz Janmohamed: readings from original literary works Literary Arts 30 min
8:45pm Bandshell Stage Salman Ahmed (Junoon) in Concert (Pakistan/USA): Founder of South Asia’s legendary rock band, UN Goodwill Ambassador, author of “Rock and Roll Jehad” co-presented by Canada Pakistan Business Council Music 45 min
9:00pm QE Theatre MMMovies! Boman Irani Retrospective co-presented by Etihad Airways: Let’s Talk, Dir: Ram Madhvani, followed by Q&A with Boman Irani Film 98 min
9:00pm Fountain Room Meri Kahani: My Story: A powerful theatre piece by Umbereen Inayat Theatre 60 min
9:45pm Bandshell Stage Suzanne D’Mello in Concert: Bollywood’s rising star with performances on the Slumdog Millionaire, Ghajini and Singh Is King soundtracks Music 75 min
10:00pm Revival
783 College St
(offsite)
Luv To Bhang & Besharam: the MMM 10th ANNIVERSARY PARTY ($20, age:25+) Party 4 hours

back to top

mmm-featuredside